Viime viikon tiistaina ( 30.10) klo 8.45 rantautui Y/A Falkö Seilin laituriin, lastina hevoset, metsävaunu sekä 3 metsuria.  Tämän rymyporukan tarkoitus on ennallistaa entisiä metsälaitumia, hakamaita sekä lehtoja ja luoda pieneliöstölle suotuisia kutupaikkoja lahopuun muodossa. Seilin saaren menneisyys on synkkä ja synkemmäksi se muuttuu crying. Viime viikko oli omalta osalta vaan pikainen visiitti, mutta nyt alkaa tositoimet. Aamupäivällä Husqvarna 550 xpg pärähti muutaman kirosanan jälkeen käyntiin ( kannatta ehkä tankata saha ennen käynnistystä) ja johan rupes hakamaata aukeemaan. Muutama pähkinäpensas otti pientä osumaa, mutta pienellä pintaremontilla sitä ei kukaan huomaa. On se vaan niin upeea saha tuo husku heart.  Kansalliskirjailija Jorma Uotisen sanoin: " Aivan Fantastinen!"
Hevoset ovat pieniä Ruotsin Ardenner ruunia Tarsan ja Tarmo jotka vetävät pientä metsävaunua( 1500 kg tyhjänä) kansallisromanttisen kauniissa, märässä Seilin saaressa. Oletettavasti kaverusten vierailu jää tältä erää lyhyeksi, mutta äijien sitäkin pidemmäksi.
Seilin synkkä menneisyys suorastaan "porautuu" kirjoittajan sieluun ( joku entisen potilaan haamu suorittaa lobotomiaa), mutta kyllä täällä pärjää jos ei pelkää pimeetä ja mörköjä sekä internetti toimii. Elokuvana tämä olis varmaan Seili ghost project- metsurit katoaa.